Magere Runderlappen / Braadlappen
Runderlapjes (magere runderlap) of braadlappen worden ook wel ‘draadjesvlees’ genoemd. Het vlees is geschikt om...
€11,50
De rib eye is afkomstig van de rib van een rund, maar dan zonder het bot. Het vlees is doorregen met een klein laagje vet. Dit zorgt ervoor dat tijdens het bakken het vlees heerlijk mals en smaakvol blijft. Door het aanwezige vet komen er unieke en heerlijke smaken naar boven die je geproefd moet hebben!
De rib eye is een van de best gewaardeerde en lievelingssoort vlees op de markt. Het vlees kan gebakt, gegrilld en zelfs geroosterd worden. Heerlijk rosé doorbakken geeft de lekkerste en diepste smaak.
De rib eyes worden in stuks van 2 verpakt
Op het hete gedeelte grill je in een paar minuten de ribeye aan beide zijden. Leg het vlees op het minder hete deel van de bbq en laat het garen tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt.
Medium Rare: kerntemp. 50℃
Tip: Het vet kan snel in de brand vliegen. Verplaats dan de steak naar het koelere gedeelte.
Ribeye: Naturel is heerlijk, met een beetje zout en peper, dan proef je het vlees pas écht!